Diner
Bestel bij ons een heerlijk seizoensbuffet met een Italiaanse twist, elk seizoen zal er een nieuw menu worden geserveerd.
Deze menu's bestaan uit 3 warme gerechten, een pasta(salade), een groen(t)e salade en breekbrood met lekkere dips.
Alle gerechten worden dagvers bereid, met veel kleur, groenten en vooral ook smaak. De buffetten zijn buiten onze gewoonlijke openingstijden te bestellen.
De buffetten zijn te bestellen vanaf 20 personen.
- Vlees: € 29,75 per persoon (3 vleesgerechten)
- Vis: € 32,75 per persoon (3 visgerechten)
- Mix: € 29,75 (vlees, vis en vegetarisch gerecht)
- Vegetarisch: € 27,75 per persoon
(Dit is inclusief salade en brood met dips)
Een voorbeeld van een menu voor de herfst/winter is:
- Melanzane Parmigiano of een klassieke lasagne
- Paddenstoelen risotto met truffel
- Loaded pumpkin
- Pasta(salade) met seizoensgroenten
- Salade caprese óf gegrilde groenten salade
- Breekbrood met 2 dipjes van het seizoen
Voor en nagerechten
Het is mogelijk om de menu's uit te breiden met voorgerechten of desserts:
Voorgerechten (minimaal 10 per soort):
- Groentesoep van het seizoen: € 5,50
- Carpaccio: € 9,50
- Groenten Carpaccio (V): € 8,75
- Vitello Tonnato : € 12,50
- Tagliata: € 12,50
- Avocado-Zalm tartaar: € 13,75
- Groenten Tartaar (V) : € 8,75
Desserts (minimaal 10 per soort)
- Klassieke Tiramisu : € 6,50 groot / € 4,- klein
- Tiramisu van het seizoen: € 6,50 groot / € 4,- klein
- Pannacotta van het seizoen: € 6,50 / € 4,- klein
- Cheesecake van het seizoen: € 8,- groot / € 4,25 klein
- Trifle van het seizoen : € 8,-
- Friandises € 2,25
Het is ook mogelijk om deze producten te combineren met andere producten uit ons assortiment, zoals borrelplanken of een grazing table.
Complete tafelaankleding incl servies, servetten & bestek á € 2,50 p.p.
Reiskosten á € 0,45 per km vanaf Nuenen
Bij de desserts van het seizoen worden fruitsoorten en smaken gekozen die passen bij de tijd van het jaar.
Om een indruk te geven is een zomerse tiramisu met citroen en limoncello, een winterse pannacotta met appel en speculaas en een herfst cheesecake met rood fruit coulis, en een lente trifle met aardbei & rabarber.
Green Twist Cooking
De buffetten worden verzorgd door onze samenwerkingspartner Iris van GreenTwist, voor je aanvraag neem je direct met haar contact op. Via greentwist@dekeukenvanelise.nl of 040-3050040. Naast deze standaard buffetten kan er ook maatwerk worden verzorgd, neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Speciale wensen of diëten, daar draait ze ook haar hand niet voor om, vermeld deze vooral bij de aanvraag.